Дејан Милошевић / - СД
22/11/2021 u 11:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милошевић: Даниловић постављен с намjером уништења ФЦJК

Даниловић jе лоjална и у потпуности послушна марионета цркве Србиjе чиjа се агенда ни у чему не разликуjе од ресорне министарке Братић. Зато jе он за оваj посао идеалан кандидат, наводи предсjедник ОО СД Цетиње

Данашњом изjавом да Агенциjа за контролу и обезбjеђење квалитета високог образовања ниjе требала да реакредитуjе Факултет за црногорски jезик и књижевност, в.д. директора те установе Горан Даниловић показао jе да jе на то мjесто доведен само с jедним циљем - да уништи ФЦJК, наводи се у саопштењу предсjедника ОО СД Цетиње и носиоца листе “СД-ЛП - Вазда досљедни Цетињу” Деjана Милошевића.

- И ко би то боље урадио од онога коjи децениjама уназад показуjе колико мрзи све што има префикс “црногорски”, а оваj га факултет посебно боли. Даниловић jе лоjална и у потпуности послушна марионета цркве Србиjе чиjа се агенда ни у чему не разликуjе од ресорне министарке Братић. Зато jе он за оваj посао идеалан кандидат.

Господине Даниловићу, бићемо сасвим jасни. Факултет за црногорски jезик и књижевност нећете успjети да угасите док и jедна Црногорка или Црногорац ходаjу и дишу овом земљом. Данас, када смо захваљуjући Вама и Вама сличнима доведени у ситуациjу да будемо странци у сопственоj држави, грађани другог реда, jош већи жар у нама гори да одбранимо Црну Гору и све црногорско. А ви, господине Даниловићу, то добро знате - Цетиње и Црну Гору ниjесу покорили и понизили ни много већи и снажниjи од вас, па будите сигурни да то ни вама неће поћи за руком - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 22:22