/ Марко Бато Царевић - РТВ Будва
24/05/2021 u 09:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мјесни одбор Нове српске демократије: Пуна подршка Царевићу

Поразили смо ДПС историјским резултатом и изгледа да нам је то једини гријех који чланови коалиције могу да нам припишу, поручили су из МО Нове српске демократије Будва 2

Мјесни одбор Нове српске демократије Будва 2 саопштио jе да пружа пуну подршку носиоцу листе и предсједнику Општине Будва Марку Царевићу и његовом шефу Кабинета Николи Јовановићу и "најоштрије осуђујемо политичке махинације чији смо свједоци већ неколико мјесеци".

- Подсјећамо јавност Будве да је овај МО  залагањем чланова и симпатизера углавном Нове српске демократије на бирачким мјестима које покрива Будва 2 остварио изборни резултат од 2115 гласова на бирачком тијелу које броји приближно 6000 грађана а на излазност од 70 одсто. Зато са пуним правом желимо да саопштимо да више нећемо толерисати ни уцјене од стране коалиционих партнера, нити имамо право да мирно посматрамо како се опструкцијом прекраја изборна воља грађана. Ми то нећемо дозволити, као што нисмо дозволили да пуч изведен прошле године од стране ДПС и сателита прође тек тако- наводе, поред осталог, из мјесног одбора.

Истакли су да сви који се, како тврде, на овај сраман начин играју изборном вољом грађана треба да знају да не бјеже од нових избора.

- Али и да ћемо се потрудити да поједини садашњи конституенти власти више никада не буду у прилици да било кога уцјењују у Будви. Поразили смо ДПС историјским резултатом и изгледа да нам је то једини гријех који чланови коалиције могу да нам припишу. Зато још једном понављамо, Марко Царевић и Никола Јовановић имају пуну подршку нашег Мјесног одбора а вјерујемо да дијелимо јединствен став Нове српске демократије по овом питању- њихова је порука.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:52