Фото: Драган Стојановић
10/08/2021 u 13:22 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Младима Чањ досадан јер нема мјеста за ноћне изласке

Момчило Шћекић, предсједник Удружења хотелијера, угоститеља и приватног смјештаја, каже да су одлуком Морског добра и Општине Бар 2019. године у Чању затворени све ноћни клубови

Често у задње вријеме од младих туриста који бораве у Чању све више чујемо како је ова увала „мртва” јер нема мјеста за ноћне изласке. Због тога су, како кажу, приморани да свако вече иду у Сутоморе.

Момчило Шћекић, предсједник Удружења хотелијера, угоститеља и приватног смјештаја, каже да су одлуком Морског добра и Општине Бар 2019. године у Чању затворени све ноћни клубови, као и фолкотеке.

- У Чању постоје три плажна бара и пет ресторана брзе хране. Што се тиче локала који су држали музику уживо, или организовали ноћни провод, они више не постоје. Угашени су најатрактивнији локали, „Падрино” и дискотека „Спарта”, чиме је Чањ заиста доста изгубио што се тиче ноћног провода. Нема више ни одржавања студенских и радничкиј игара, и сав туризам у Чању прилагођен је животу пензионера. Овој прелијепој ували не фали ове године само ноћни живот, фали такође и организовање и одржавање разних традиционалних манифестација,  Фолк фест игара, као и слободан парк за дјецу - каже он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 19:49