Ilustracija / foto: Unsplash
26/08/2024 u 12:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Na Cetinju Info dan projekta “No Borders For Work”

Prijestonica Cetinje organizuje Info dane za građane koji žele da se informišu o pozivu za zapošljavanje koji se realizuje kroz projekat “No Borders For Work” koji je sufinansiran od strane Evropske unije.

- Prijestonica Cetinje organizuje Info dane za fizička i pravna lica koja žele da se informišu o pozivu za zapošljavanje koji se realizuje kroz projekat “No Borders For Work” koji je sufinansiran od strane Evropske unije, a realizuje se u okviru Programa prekogranične saradnje Interreg-IPA CBC Crna Gora – Albanija 2014-2020 - navodi se u saopštenju.

Prvi Info dan će se održati u četvrtak, 29. avgusta, u prostorijama Agencije za razvoj i podršku poslovanju, sa početkom u 10 časova, dok će se drugi Info dan održati u četvrtak, 05. septembra na istoj lokaciji u isto vrijeme.

- Osnovni cilj projekta je unapređenje socijalno inkluzivnog ekonomskog razvoja pograničnih regiona, kroz povećanje zapošljivosti, zapošljavanja i samozapošljavanja na Cetinju i Podgorici u Crnoj Gori i oblasti Fushë Arrëz i Malësi e Madhe u Albaniji.

Opština Kolašin i Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj vrši obuku nezaposlenih

Iskoristite priliku da se detaljnije upoznate sa uslovima poziva u direktnom razgovoru sa Projektnim timom. Sva pitanja u vezi sa procesom prijavljivanja na poziv, zainteresovani kandidati mogu slati i na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., a odgovore će dobiti tokom Info dana - poručili su iz Prijestonice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 23:49