Upravna zgrada EPCG u Nikšiću / - FOTO: ŽELJKO ŠAPURIć
26/10/2024 u 18:32 h
Željko ŠapurićŽeljko Šapurić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikšić: Sazvana vanredna sjednica Skupštine akcionara Elektroprivrede Crne Gore

Na osnovu zakonskih članova o privrednim društvima, Statuta EPCG AD Nikšić i odluke Odbora direktora Društva, 19.11.2024. godine sa početkom u 12 časova sazvana je XXIX vanredna Skupština akcionara.

Skupština će se održati u zgradi Nikšićkom  pozorišta uz predhodno evidentiranje prisutnih akcionara.

Za XXIX vanrednu Skupštinu akcionara na dnevnom redu naćiće se jedna tačka, predlog odluke o izboru revizora Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić za 2024 godinu

Revizor Društva bira se između kandidata koje predlože kvalikovani akcionari. Odluka o imenovanju revizora Društva donosi se 2/3 većinom, pod uslovom obezbjeđenja propisanog kvoruma.

Materijal XXIX vanredne Skupštine akcionara Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić izložiće se na uvid akcionarima u poslovnim prostorijama Društva u Nikšiću, Podgorici, Plužinama, Pljevljima, Baru i Bijelom Polju. Uvid u materijal XXIX vanredne Skupštine akcionara, počev od 31.10.2024. godine, može se izvršiti svakog radnog dana u vremenu 7,00 – 15,00 časova.

Pisana izjašnjenja akcionara  mogu se predati na adresu:  Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić, ulica Vuka Karadžića br. 2 sa naznakom „za Skupštinu akcionara“.

Identifikacija akcionara na Skupštini vršiće se putem lične isprave, a punomoćnika na osnovu ovjerenog punomoćja i lične isprave.

ASP: EPCG godišnje angažuje 70 lica po ugovoru o djelu

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 18:32