foto: novski portal / - FOTO: NOVSKI PORTAL
13/08/2024 u 20:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Opet tender za 11.000 kvadrata za riziort u Kumboru

Stečajna uprava ponovo je oglasila prodaju zemljišta u Kumboru čiji je vlasnik preduzeće Celtic Properties iz Podgorice. Riječ je o parceli od blizu 11.000 kvadrata, a početna cijena je sada snižena na 2,1 milion eura.

Imovina se prodaje javnim prikupljanjem pisanih ponuda, a svi zainteresovani za kupovinu zemljišta moraju poslati ponudu do 9. septembra. Javno otvaranje ponuda održaće se dan kasnije, tačnije 10. septembra u 13 sati, piše Novski portal.

Stečajna uprava već duži period pokušava da proda parcelu u Kumboru, pa je ovo osmi oglas koji su raspisali. Tako je najniža početna cijena sa prvobitnih 5,1 mil eura, sada pala na 2,1 milion eura. Prilikom prethodnog pokušaja prodaje početna cijena bila je 2,25 miliona.

Herceg Novi: More odlično za kupanje na 15 lokacija

Kompanija Celtic properties planirala je na ovom zemljištu da izgradi ekskluzivni rizort AquaVista, a hotel je trebalo da se sastoji od približno 20 soba plus 125 luksuznih apartmana sa baštama, zatvorenim i otvorenim bazenima, teretanom, prodavnicama i restoranima, te pristupom marini, direktnim privatnim putem do plaže, privatnim parkingom i nizom drugih objekata.

Za glavni objekat, tada je dozvoljena gradnja prizemlja i tri sprata, dok je za planirane vile B+P+1 nivo.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. septembar 2024 23:26