СА УРУЧИВАЊА НАГРАДА / - ФОТО: МИЛОВАН НОВОВИЋ
30/12/2021 u 17:01 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Бијело Поље наградила најбоље комуналне полицајце и раднике на одржавању чистоће

Приликом уручивања признања предсједник је казао да су награђени приликом обављања задатака исказали висок степен професионализма и посвећености

Наталија, Џемал, Адис и Борислав најбољи

Предсједник Општине Петар Смоловић уручио је данас по први пут награде најбољим службеницима Комуналне полиције у Бијелом Пољу Наталији Сарић и Џемалу Хоџићу.

Приликом уручивања признања предсједник је казао да су награђени приликом обављања задатака  исказали висок степен професионализма и посвећености.

- Ово је један скроман начин да укажемо на важност посла који обављате и искажемо захвалност за вашу посвећеност у обављању свакодневних активности” – казао је предсједник Смоловић, истичући да је Општина обезбиједила и новчане награде.

У име награђених захвалила се Наталија Сарић и истaкла да ће им награде бити у будућности сатифакција за даљи рад.

Награде су добили и радници Комуналног предузећа Лим, Адис Челебић и Борислав Прелевић који раде на одржавању хигијене јавних површина.

Смоловић је казао да су радници Комуналног предузећа најзаслужнији што имамо чист град.

-Вјерујем да ћемо у наредном периоду набавком модерне опреме и механизације учинити да посао запосленим у комуналом предузећу буде олакшан“ – казао је  Смоловић.

Адис Челебић је захвалио предсједнику на награди коју су он и његов колега добили.

-Радим годинама у комуналном предузећу на одржавању хигијене у центру града и ово је прва награда коју сам добио. Хвала Општини што је препознала наш рад и наставићемо са добрим радом и у наредом периоду” – казао је Челебић.

Свечаном пријему су присуствовали начелник Комуналне полиције Душан Драшковић и директор Комуналног предузећа Лим Раденко Вујошевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 03:27