/ Општина Котор
26/10/2021 u 11:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Котор: Билборди чији власници не поднесу захтјев биће уклоњени

Општина Котор посjедуjе базу података са локациjом, координатама и фотографиjама билборда на териториjи општине Котор. Иста jе сачињена у сарадњи са Комуналном инспекциjом и евидентирано jе укупно 239 билборда

Општина Котор позива физичка и правна лица коjа су власници билборда на териториjи општине Котор да поднесу захтjев за издавање УТ услова Секретариjату за урбанизам, грађевинсарство и просторно планирање, jер ће у супротном Комунална инспекциjа поступити по закону и исте уклонити о трошку власника, саопштено је из кабинета предсједника општрине Котор Владимира Јокића.

Општина Котор посjедуjе базу података са локациjом, координатама и фотографиjама билборда на териториjи општине Котор. Иста jе сачињена у сарадњи са Комуналном инспекциjом и евидентирано jе укупно 239 билборда.

Од укупног броjа, овом Секретариjату се захтjевом за издавање УТ услова се обратило само осам физичких лица и привредних субjеката за укупно 39 билборда.

За 200 билборда ниjесу поднешени захтjеви упркос истакнутим обавjештењима Комуналне инспекциjе да jе то потребно учинити, закључено је у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 13:33