Општина располаже са 176 просторија; локал у Старом граду / - Б.М.
06/10/2021 u 09:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Општина Котор локренула портал “е-порез”

Приступ порталу „е-порез“ имаjу сви обвезници пореза на непокретност и туристичке таксе коjи су уписани у базу Секретариjата за локалне приходе, буџет и финансиjе, саопштено је из Општине Котор

Секретариjат за локалне приходе, буџет и финансиjе Општине Котор на званичном саjту Општине Котор www.kotor.me успоставило jе 01. Октобра портал „е-порез“ преко коjег грађани, правна лица и предузетници имаjу могућност увида у сопствена рjешења пореза на непокретност и туристичку таксу. Приступ порталу „е-порез“ имаjу сви обвезници пореза на непокретност и туристичке таксе коjи су уписани у базу Секретариjата за локалне приходе, буџет и финансиjе, саопштено је из Општине Котор.

- У наредном периоду очекуjемо да ће се омогућити услуга електронског плаћања утврђених пореских обавеза.

Планирано jе такође да од почетка наредне године буде омогућено и електронско подношење годишње пореске приjаве за утврђивање пореза на непокретност, као и мjесечне приjаве за утврђивање приреза порезу на доходак физичких лица - наводе у саопштењу.

Истичу да Општина Котор на оваj начин настоjи да, поред традиционалног пружања услуга, корисницима олакша добиjање информациjа о утврђеним пореским обавезама, као и достављање образаца електронским путем.

Упуство за коришћење се налази на самом порталу, а за све додатне информациjе можете се обратити позивом на броj +382 32 322 396 и 325-860, као и путем службеног e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 06:46