/ - фото: Д.С.
28/09/2021 u 10:51 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједник Удружења хотелијера: У Чању зими не ради ниједна продавница

Момчило Шћекић каже да Чањ не постоји више само љети, и не смије се заборавити да увала има све више становника који су ту током цијеле године, а због тога се морају створити амбијент и услови основних потреба за мјештане Чања, Мишића и Ђурмана

Што се тиче туристичке сезоне у Чању,  једна је од бољих у задњих пет година. Чањ је уназад годинамa био познат по студентским и радничким спортским играма, те је некада предсезона почињала у мају, а завршавала се крајем октобра.

Према ријечима Момчила Шћекића, предсједника Удружења хотелијера, угоститеља и приватног сектора, сезона сада траје само 40 дана.

Он каже да Чањ не постоји више само љети, и не смије се заборавити да увала има све више становника који су ту током цијеле године, а због тога се морају створити амбијент и услови основних потреба за мјештане Чања, Мишића и Ђурмана.

- Довољно је рећи да у зимском периоду у Чању не ради ниједна продавница, па чак ни киоск. Битно је да Општина, као и остале државне институције, схвате значај невладиног сектора који барата чињеницама и указује на проблеме. Наша критика је добронамјерна, и сматрамо да се мора прихватити, поштовати и уважавати храброст и стручност, а не оно што одговара партијским организацијама а то је послушност - каже Шћекић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 04:50