Kružnog toka u Plavu ni na vidiku / - FOTO: OO BS
27/10/2024 u 20:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Redžepagić: Kružnog toka u Plavu ni na vidiku

Krajem aprila, tadašnji ministar saobraćaja Filip Radulović i predsjednik Opštine Plav Nihad Canović najavili su novi kružni tok koji bi trebao unaprijediti bezbjednost, smanjiti gužve i olakšati saobraćaj, a planirano je da bude završen do početka avgusta.

Međutim, avgust je odavno prošao, a kružnog toka nema ni na vidiku, dok je olakšano odvijanje saobraćaja postalo posebna priča, saopštio je potpredsjednik OO BS Plav Miralem Redžepagić.

Kako je Redžepagić rekao, građani sumnjaju u ispravnost projektnog rješenja, jer, kako se može vidjeti na fotografiji, kamioni ne mogu proći kroz planirani a još uvijek ne završeni kružni tok.

Radulović u Plavu: Radimo puteve u svakom kraju

- Tim povodom pozivamo Direkciju javnih radova kao finansijera, Opštinu Plav kao javni servis građana i kompaniju Konzorcijum Mosting kao izvođača radova, da se sa novcem građanskih obveznika ophode u skladu sa zakonima Crne Gore i paradigmom projekta o rekonstrukciji raskrsnice za koju se ne nazire završetak radova, što prije privede kraju i uspostave normalizaciju saobraćaja na ovom za Plavljane i Gusinjane jedinom putnom pravcu koji povezuje naše opštine, opštinu Berane i ostatak sjevera Crne Gore - zaključio je Redžepagić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. oktobar 2024 20:52