/ - фото: СД
30/05/2022 u 13:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Беране поручио ДФ-у и Демократама: Док се борите за фотеље, општина је и даље у катастрофалном стању

Желимо и да им поручимо да Беране нема времена за чекање нити два минута, а камоли ова два бесциљно изгубљена мјесеца, поручили су из СД

Уз извињење што узнемиравамо ДФ, Демократе и остале њима блиске минијатурне партије, само ћемо искористити прилику да им јавимо да се општина и даље налази у катастрофалном стању, у каквом је била и прије задњих избора, саопштили су из беранског оддбора Социјалдемократа.

- Док трају двомјесечни жестоки сукоби за фотеље на свим фронтовима "од централа до локала", грађани, с правом револтирани, чекају на доношење важних скупштинских одлука.

Изузев намјере да их освијестимо, желимо и да им поручимо да Беране нема времена за чекање нити два минута, а камоли ова два бесциљно изгубљена мјесеца - поручили су из СД.

Истичу бојазан да би се, у случају постизања договора о вршењу власти од стране поменутих субјеката, наставило свеопште назадовање града, имајући у виду да су безмало идентични партиципијенти локалне власти, као и у претходном периоду.

- Свакако да је пожељнија варијанта организовање нових избора, премда повлачи за собом одређене трошкове које Беране не може да приушти.

Али, попут оне народне да у сваком злу постоји и неко добро, бићемо слободни да устврдимо да и у овој ситуацији постоји и трећа, најдјелотворнија опција - наводи се у саопштењу.

Из СД предлажу да сви скупа, пронађу нова занимања јер им, очигледно, ни ове најједноставније а камоли озбиљније политичке функције не иду од руке а то ће им, у случају поновних избора, грађани засигурно ставити до знања.

- Тиме би се коначно отворио простор да здраве политичке структуре које имају знања и мотивације, преузму руковођење градом и одговорно приступе унапређењу животног стандарда у Беранамаж - саопштили су из ОО СД Беране.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 09:04