отпад у Беранама / - фото: Социјалдемократе
15/01/2022 u 15:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СД Беране: Проблем отпада, након броjних обећања, и даље нериjешен

Будући да се приближава изборна кампања склони смо да вjеруjемо да ће рjешавање овог питања поново постати jедно од предизборних обећања

У саопштењу Социјалдемократа Беране наводе да је берански отпад, тема годинама уназад толико циркуларна да jе постало излишно причати о истоj.

- Па ипак, не смиjемо остати ниjеми на околност да оваj проблем, сада већ децениjама и даље оптерећуjе грађане Берана. Будући да се приближава изборна кампања склони смо да вjеруjемо да ће рjешавање овог питања поново постати jедно од предизборних обећања локалне самоуправе - истичу Социјалдемократе.

Како тврде, сигурни су, да ће их као и сваки пут до сада, увjерљиво убjеђивати да ће исто коначно бити риjешено.

image

отпад у Беранама

- фото: Социјалдемократе

- Врло ће бити занимљиво слушати ирационална обећања о бољем животу, упућена грађанима,  притом узевши у обзир ноторну чињеницу да jедан (од многих) баналан проблем попут изналажења адекватног мjеста за одлагање отпада, ниjе могао бити риjешен толико дуго времена - казали су из ове партије.

- Како не бисмо остављали простор за евентуалне демантиjе одговорних за овакво стање, обjављуjемо фотографиjе коjе поткриjепљуjу наведене тврдње и остављамо грађанима да на основу истих формираjу своj утисак - закључују Социјалдемократе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:46