Социјалдемократска партија Црне Горе / - Социјалдемократска партија Црне Горе
10/01/2022 u 16:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

СДП: Неопходна снажнија међународна подршка Босни и Херцеговини

Присуством скупу, коjи ће данас бити одржан у преко 40 градова свиjета, показуjемо да БиХ у овоj борби неће бити сама

Социjалдемократска партиjа Црне Горе снажно подржава цjеловитост, сувереност и интегритет сусjедне и приjатељске Босне и Херцеговине, као наjбитниjи предуслов за регионалну стабилност и мир.

Због тога су се данас посланица Драгиња Вуксановић Станковић, генерални секретар СДП Иван Вуjовић и шеф Медиjског тима СДП Мирко Станић придружили грађанском скупу испред Делегациjе ЕУ у Подгорици чиме се у име наше државе шаље порука о неопходности снажниjе подршке међународне подршке Босни и Херцеговини, наводи се у саопштењу Социјалдемократске партије.

Како су истакли изазови са коjима се та држава суочава у протеклом периоду су интезивирани усљед притиска из истих центара моћи из коjих траjе оркестрирана кампања против Црне Горе, грађанског концепта наше државе и евроатланске опредиjељености. 

- Присуством скупу, коjи ће данас бити одржан у преко 40 градова свиjета, показуjемо да БиХ у овоj борби неће бити сама и да ће имати пуно подршку прогресивних, грађанских и антифашистичких снага из Црне Горе - закључују из ове партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 13:24