Фото: Д.С.
09/07/2021 u 14:11 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Смјена посаде на крузеру „Norwegian Spirit”

Брод од 75.904 бруто тоне, који вије заставу Бахама, стигао је у Бар из италијанске луке Бриндизи, и везао се на једном од гатова компаније „Порт оф Адриа”

Смјена посаде на крузеру „Norwegian Spirit”, трећи  путнички брод на  гатовима  Порт оф Адриа Крузер „Norwegian Spirit” америчко-норвешке компаније „Norwegian Cruise Line” (NCL) поново је јутрос, након што је већ био у новембру упловио у луку Бар гдје ће  бити организована смјена посаде.

У нормалним околностима на крузеру је око 960 чланова посаде, а с обзиром да због пандемије корона вируса путнички брод није упослен у примарну сврху, на броду је смањен број чланова посаде. Како сазнајемо током викенда на овај брод требало би да се укрца око 400 чланова посаде.

Брод од 75.904 бруто тоне, који вије заставу Бахама, стигао је у Бар из италијанске луке Бриндизи, и везао се на једном од гатова компаније „Порт оф Адриа”.

Крузер је саграђен 1998. године, капацитет је 2.000 путника, дуг је 269 и широк 32,3 метра, а газ му узноси 8,3 метара.

Брод „Норwегиан Спириту„ је због кризе са коронавирусом стављен у распрему, а   задржао је добар дио редовне посаде и налази се у стању да се брзо може вратити у редовну употребу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:23