Најљепши новогодишњи излог / - фото ТО Бар
30/12/2021 u 17:23 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ТО Бар додијелила награде најбољима у акцији „Најљепши новогодишњи излог”

Комисија је одабрала три најљепше уређена излога и додијелила и специјалне награде, похвале и захвалнице. Прво мјесто освојио је салон за уљепшавање „Дадо аутентик студио”, док је друго мјесто припало оптици „Дино”

Туристичка организација Бар додијелила је награде најбољима у акцији „Најљепши новогодишњи излог”, која се успјешно организује већ десету годину за редом.

Комисија у саставу Маја Лопичић, мр Николета Никчевић и Дамир Машовић, одабрала је три најљепше уређена излога и додијелила и специјалне награде, похвале и захвалнице Прво мјесто освојио је салон за уљепшавање „Dado autentic studio”, док је друго мјесто припало оптици „Дино”.

image

Најљепши новогодишњи излог

- фото ТО Бар

Према мишљењу комисије, Специјалну награду за оригиналну новогодишњу декорацију заслужили су „Dolce factory” и продавница поклона „Уникат”.

image

Најљепши новогодишњи излог

- фото ТО Бар
image

Најљепши новогодишњи излог

- фото ТО Бар

Хотел „Sea Fort” добио је Специјалну награду за најљепше окићен хотел, а награду за најљепшу јелку добио је хотел „Калампер”.

image

Најљепши новогодишњи излог

- фото ТО Бар

Захвалнице за десет година учешћа у акцији добили су бутици „Karissma” и „Miss Piru”, „Cesare”, „Emporio Јunior”, „Fashion Paradiso” и „Pretty women” као и фирма Д.О.О „Балтез” и златара „Engell”.

Захвалница за деценију изузетног доприноса акцији отишла је бутику „Шарм”, док су похвалу за изузетан допринос новогодишњој атмосфери у граду добили угоститељски објекти „Морнар”, „Le Petite Chateau”, „Le Petite Macaron” и „Perbacco”.

Похвалу за осликану површину добили су цафе барови „Prego” и „Amici”, док је похвалу за тематски (духовито) осликану стаклену површину добио цафе бар “Augusta”.

image

Најљепши новогодишњи излог

- ТО Бар

Најљепша новогодишња стаклена површина припала је цафе бару „Rifugio”, а похвала за допринос новогодишњој атмосфери у кварту припала је ресторану „Централ парк”, цафе пицерији „Гарден” и цафе бару „Ел Пасо”.

image

Најљепши новогодишњи излог

- ТО Бар

Барани се из године у годину труде да уређују своје излоге како би допринијели празничном расположењу у том граду.

- Наградили смо најбоље, али сваки украшен објекат заслужује похвалу. Комисија се потрудила да уважи што више вас - додјељивањем похвала, као и захвалиница онима који су деценију уз нас - поручила је менаџерка за информативну дјелатност и промотивне активности мр Николета Никчевић.

Према њеним ријечима, прави је тренутак да најаве наставак акције у другачијем издању и са новим именом „Најљепша новогодишња прича”.

- Она неће обухватати само излоге, угоститељске објекте, већ ће бити укључени и наљепши окићени балкони, дворишта и слично. Овог пута право гласа ће имати и публика, наши суграђани који ће путем гласања на друштвеним мрежама додијелити управо награду публике - додала је Никчевић.

Такође, према њеним ријечима, убудуће ће се пријаве слати путем е-маил-а са фотографијама излога, на основу којих ће комисија ићи у обиласке.

Иван Ковач, в.д. директора ТО Бар, похвалио је све учеснике, као и оне које нијесу награђени.

- У овим вандредним ситуацијама ово није ни било лако извести, да наш град засија. Ми ћемо се потрудити да и сљедеће године подржимо ову традиционалну акцију и са увођењем новина подстакнемо и остале да учествују у акцији - казао је Ковач.

Добитници награда и захвалница поручују да им ова признања много значе и да им је драго што су на овај начин допринијели да њихов град заблиста у овим празничним данима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 17:29