Представници ТО Бар на Holiday world у Прагу / - ТО Бар
19/03/2022 u 12:37 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туристичка организација Бар на Holiday world у Прагу

Ријеч је о једном од најзначајнијих централноевропских сајмова туризма који окупља преко 30.000 посјетилаца и професионалаца из туристичке индустрије Европе, Африке и Средњег истока

Туристичка организација општине Бар представља се на сајму туризма “Holiday World” који се одржава у Прагу од 18. до 20. марта. Ријеч је о једном од најзначајнијих централноевропских сајмова туризма који окупља преко 30.000 посјетилаца и професионалаца из туристичке индустрије Европе, Африке и Средњег истока.

Поред Туристичке организације Бар своју понуду представљају ТО Будва која је и носилац овогодишњег наступа, ТО Улцињ, ТО Котор, ТО Херцег Нови, ТО Тиват, ТО Подгорица, ТО Жабљак, ТО Колашин, Национална туристичка организација Црне Горе, Ер Монтенегро, представници хотела “Стара Чаршија”. На штанду ТОБ-а се нуде и промотивни материјали хотела ”Монтенегро”, “Принцес”, ”Агапе”, као и кампа “Бартула”.

“Првог дана сајма штанд је посјетила Марија Лакић, отправница послова у Амбасади Црне Горе у Бечу, са којом је разговарано о моделима успостављања снажније сарадње са Општином Бар и ТО Бар.

Такође одржана је и пресс конференција за новинаре гдје је представљена актуелна понуда Црне Горе. Конференцији су присуствовали неки од од најзначајнијих чешких и словачких медија као што су Право, новинкy.цз, Ческе Кормидло, Yахт, Тема магазине и други.

На Б2Б (Business-to-Business) радионици, представници туристичке привреде Црне Горе одржали су састанке са око тридесет туроператора са ових тржишта, који су исказали значајно интересовање да уврсте Црну Гору у своје програме путовања за предстојећу сезону, посебно имајући у виду нову авио линију ка Прагу, али и добру авио повезаност са Словачком, преко Беча.

Радионици је присуствовали око 30 представника туроператора међу којима су Travel Family, Fisher, Kompas, METRED, Hoška Tour, Best Reisen, Tep Tour, Travel Topinka, Viola Travel, EVENtour, Mefico, Cvok, Touristic travel Prague и др.

Сви посјетиоци штанда информисани су о манифестацијама, туристичким атракцијама, богатом природом и културно историјском наслеђу као и цијенама у хотелском и приватном смјештају - саопштено је из Стручне службе ТО Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:23