Дом здравља Бар / - фото: Д.С.
14/06/2021 u 08:13 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Дому здравља Бар почело бесплатно ПЦР тестирање за туристе

Тестирају се само туристи који имају доказ о плаћеној боравишној такси у неком од хотела или регистрованих приватних смјештаја на територији Црне Горе

У барском Дому здравља почело је бесплатно ПЦР тестирање за туристе којима је тест потребан за повратак у матичне земље.

Тестирање ће се обављати сваког радног дана у терминима од 8 до 17 часова, као и суботом од 8 до 9 сати.

Из Дома здравља Бар истичу да морају бити испуњени одређени услови.

- Тестирају се само туристи који имају доказ о плаћеној боравишној такси у неком од хотела или регистрованих приватних смјештаја на територији Црне Горе. Тестирају се само туристи којима је за повратак у државу у којој живе неопходан ПЦР тест приликом повратка. Неопходно је да власник смјештаја, агенција, или сам туриста позове Дом здравља најмање 72 сата прије тестирања, ради заказивања. Такође, туриста је дужан да у договореном термину буде присутан на договореном мјесту тестирања. У супротном, тестирање неће бити обављено - обавјештавају из ове здравствене установе.

Тестирање се може заказати позивом на бројеве телефона 067981006 или 067981008, као и путем мејла Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Подаци које је приликом заказивања тестирања неопходно навести су, име и презиме, број пасоша, резидецијална држав, вријеме путовања, контакт телефон, имејл адреса, те адреса хотела у којем је туриста смјештен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

20. april 2024 10:15