Фото: Милован Нововић
13/08/2021 u 14:14 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Мојковцу највеће признање за Стефана Савића ‘‘13. август‘‘

Новчани дио од хиљаду еура за лијечење суграђанина Петра Шутовића

Образлажући одлуку Жирија, о овогодишњинм добитницима највећег општинског признања 13. август, његова предсједница Љиљана Јокић на јуче одржаној свечаној сједници је саопштила,да је признање отишло у руке ДОО Комунално предузеће,,Градац'', доктора Наташе и Милована Богавца и фудбалера Стефана Савића.

-Ова награда је синоним за изузетно постигнуће у професионалном али и животном изразу. Награда по којој добитници остају упамћени не само у локалној заједници већ и шире.

У име сина признање је  примила његова мајка Гоца, а Стефан Савић се преко видео поруке обратио својим суграђшанима и казао да награду, која износи хиљаду еура, одриче се за лијечење обољелог Петра Шутовића.

image

Фото: Милован Нововић

-Поштовани грађани Мојковца,Ова награда мог родног града ће имати посебно мјесто у мом животу.Гдје год се налазим и гдје да играм, Мојковац носим у срцу. Хвала вам, а ја ћу знати то да цијеним. Желим да честитам свима дан општине, и пожелим љубав, срећу и здравље. Новчани износ дајем за лијечење Петрово, са надом да ће успјети да побиједи своју натежу битку у животу-казао је Савић.

У образложењу одлуке за Савића је казано да је изузетни спортиста и човјек, и узрр и примјер младим генерацијама, не само у Мојковцу, већ и шире.

-Својим активностима помогао је ФК Брсково, ученике Основних школа обрадовао поклонима, а бројним појединачним дјеловањем помагао не само суграђанима већ и другим људима у невољи. Савић је у овом тренутку најбољи амбасадор Мојковца али и Црне Горе-казала је Јокић, образлажући  добијање награде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 10:26