Стари Бар / - фото: Стари Бар
29/01/2022 u 13:09 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

У МЗ Стари Бар у најави побољшање водоводне мреже

На развоју водоводне мреже планирана је и израда пројектне документације за објекте хидротехничке инфраструктуре

У програму рада за ову годину ДОО „Водовод и канализација” планирао је низ активности на унапређењу водоводне мреже и пратеће инфраструктуре у Мјесној заједници Стари Бар.

У плану је замјена арматурних и фазонских комада у затварачници каптаже „Кајнак” и замјена дотрајалих вентила у затварачници резервоара „Спиле”. Такође су у плану радови на лоцирању и искључењу водоводних цијеви које су и даље под притиском у насељима Мировица, Горња Томба и Горње Заљево.

На развоју водоводне мреже планирана је и израда пројектне документације за објекте хидротехничке инфраструктуре, и израда главног пројекта водоводне мреже у Томбарској улици.

- Реконструкција, као и санација изворишта и модернизација постројења, затим набавка и уградња постројења за неутрализацију хлора на изворишту Заљево, набавка и уградња опреме за континуирано мјерење концентрације резидуалног хлора у води на Изворишту Заљево, те набавка анализатора хлора и писача на изворишту Заљево такође су у плану „Водовода”. Затим набавка и уградња опреме за континуирано мјерење концентрације резидуалног хлора у води у резервоару Спиле, као и поправка анализатора хлора у резервоару Спиле и набавка резервне пумпе за воду  и резервних дјелова, хидраулике на пумпној станици Стари Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 21:28