/ -Судска извршитељка иселила Васа Терића (fOTO: b.b.)
21/04/2022 u 20:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Васо Терић се вратио у стан у који је живио 30 година

Да дође у прилику да опет уђе у исти објекат, дошао је уз помоћ директорице Народне кухиње Константине Војиновић

Никшићанин Васо Терић, који је прекјуче исељен из привременог објекта, опет се вратио у 30 квадрата у којима је провео дуги низ година, јавља ТВЦГ преноси портал РТЦГ.

(ВИДЕО) Судска извршитељка иселила Васа Терића

Да дође у прилику да опет уђе у исти објекат, дошао је уз помоћ директорице Народне кухиње Константине Војиновић.

Прије два дана, спроводећи судску одлуку, јавна извршитељка је из привременог објекта у Растоцима иселила Васа Терића. Данас, исто мјесто, али другачија прича. 

"Куцам на врата и питам Васа како је. Одговара да није добро".

Иако је Терић на дан исељења најавио да ће ноћити испред бараке, док се његов статус не ријеши, истог дана је Константина Војиновић, директорица Народне кухиње, ушла у привремени објекат и опет уселила Васа. 

-Ево ти кључ и вели ја сам позвала Ајковићку, која ме је иселила, и позвала сам полицију, ти за то немаш никакву одговорност. Овога сте човјека избацили на улицу, ја сам насилно уселила и дођите да избаците мене и њега. Ја смо и он заједно- прича за ТВЦГ станар привремених објеката у Растоцима Васо Терић.

Иако је поново ушао у истих 30 квадрата, осјећања која је доживио приликом исељења неће заборавити.

-Ово ме убило до краја, за десет година ми је живот скратила само ова неправда да ме неко избаци на улицу-додао  је Васо.

Седамдесетогодишњак без примања, годинама већ ради физичке послове за дневницу. Нада се да ће надлежни органи трајно ријешити његово стамбено питање. 

-Остајем овдје до краја, не знам шта ће бити. Мени су стварно нудили општински представници неки привремени смјештај. Ја то нећу да прихватим, па да ме послије неког времена опет избаце на улицу. Ја то не дозвољавам. Ето, ако могу неке солуције да се десе- казао је. 

Васо Терић и десет других породица дуги низ година живе у привременим објектима у Растоцима. Земљиште на којем су објекти, налази се у власништву фирме Саб секјурити, а станарима су стигла рјешења за исељење.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 17:13