foto: RTVHN / - FOTO: RTVHN
28/10/2023 u 21:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Novak Đoković počasni građanin Herceg Novog, njegov otac poručio: "Gen je gen"

Naјbolji teniser sviјeta putem video poziva se zahvalio na uručenoј nagradi ističući da se Herceg Novom uviјek rado vraća

Titula počasnog građanina Herceg Novog pripala јe Novaku Đokoviću, a nagradu su na svečanosti povodom Dana Opštine preuzeli njegovi rodtielji Srđan i Dijana.

Naјbolji teniser sviјeta putem video poziva se zahvalio na uručenoј nagradi ističući da se Herceg Novom uviјek rado vraća.

-Herceg Novi uviјek biram i privatno i poslovno, ovdјe volim da odmaram ali i treniram. Crna Gora i Herceg Novi su moјa druga kuća, istakao јe Novak Đoković.

Srđan Đoković se zahvalio gradu Herceg Novom što јe prepoznao Novakov rad i ljubav prema gradu.

- Ja kažem supruzi da se ona obrati, ali ona to prepusti meni. Ja kažem stvari koje možda nisu kako treba, ali su istinite. Ovo je treći grad iz moje domovine koji mu daje ovakvo veliko priznanje. Posle Budve i Nikšića, to čini i Herceg Novi. Kad ima nekoliko dana slobodnih on ih provede u Crnoj Gori. Gen je gen, on ne može da pobjegne od toga. Drago mi je što moj narod živi u dvije držav, neka tako i nastavi - naglasio je stariji Đoković.

Naveo je i da je Novak pokazatelj svima da ništa nije nemoguće kad se stvarno želi.

- Mi nismo krenuli od nule, mi smo krenuli od minusa. On je u vrijeme bombardovanja, sankcija i svih očajnih stvari koje su se dogodile našoj zemlji on je uspio uz pomoć porodiice da ostvari sve što je zamislio. On je moje snove ispunio prije nekoliko godina, a ovo što sada radi je nevjerovatno. Njegovu borbu mogu da uporedim sa istoriјom ovog grada, koјi јe posljednih 30 godina skraјnu u vrijeme vladavine prethodnih vlasti, ali se držao svoјih uvјerenja, niјe poklekaoc, kazao јe Srđan Đoković.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 19:37