Фото: Драган Стојановић
09/08/2021 u 12:24 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Високе цијене за скромне џепове

Гостију је истина више него лани, па чак и 2019. године, али нису спремни за елитне цијене

Иако угоститељи на барској ривијери рачунају на масовни туризам, цијене су као за елитни. На друштвеним мрежама ових дана незадовољни туристи пишу да у једној продавници у Чању литар уља кошта 2,45 еура, а комплет лежаљки на Великом пијеску 25 еура.

Гостију је истина више него лани, па чак и 2019. године, али нису спремни за елитне цијене.

Марија Васић из Шапца љетује у Чању.

- Чањ је ове године чистији него лани, али су домаћини подигли цијене. Продавци хоће на сваком кораку да узму новац, покушавају да нас одеру до голе коже. А туристи немају новца осим за оно што су планирали и одвојили да дођу на одмор -каже она.

Ања из Ужица каже да квалитет хране не заслужује понуђене цијене.

- Мислим да то није прави квалитет, и не желим да својој дјеци узимам брзу храну и јела са роштиља која се по цијели дан „купају” у прашини. Надлежни би требали да поведу више рачуна о тим штандовима уз саму улицу на којима се нуди таква храна - истиче она. 

Јелена Пантић из Краљева већ десет дана борави у Шушању.

- Моја породица већ годинама долази у Шушањ јер овдје имамо викендицу. Већ смо се навикли и пуно људи познајемо. Продавци нису нешто посебно и забрињавајуће подигли цијене. Често смо гости оближњих локала, и обавезне конзумирање пице и роштиља. Примјећујем гужве на тим мјестима, што значи да туристима одговарају и квалитет и цијена - каже она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:14