/ - фото: Д.С.
05/09/2021 u 12:17 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Власници такси бродића на барској ривијери жељно ишчекују наставак сезоне у септембру

Нажалост, платежна моћ гостију била је врло слаба, тако да сам ја нешто радио, али не и зарадио довољно, каже Аџић, један од власника такси бродића

Власници такси бродића на барској ривијери жељно ишчекују наставак сезоне у септембру како би колико-толико  компеnзовали губитке изазване пропалом сезоном у 2020. години.

Пеђа Аџић, власник такси бродића „Монтенегро”, каже да је сезона у суштини боља него што су се надали, али кратка.

- Наши гости су из Србије, Македоније, Републике Српске, али нема странаца - Руса, Пољака... Нажалост, платежна моћ ових гостију била је врло слаба, тако да сам ја нешто радио, али не и зарадио довољно - каже Аџић.

Истиче да је повратна карта на релацији Бар - Сутоморе - Краљичина плажа била четири еура, док је за Будву износила десет еура, а често је знало бити и по основу погодбе са гостима.

image
- фото: Д.С.

- Ове године сам се често користио паролом да свако ко је потрошио новац, или нема довољно за карту, дође на брод на крстарење па ће платити следеће године кад дође, што је изавало одушевљење међу туристима - каже он.

Аџић подсјећа да им Марина, гдје се налазе њихови бродови на везу, још није одговорила на захтјев да им смањи обавезе за 2019. годину када нису радили, а држава им је наплатила порезе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:17