/ foto: http://gazetashqiptare.al
17/11/2021 u 20:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Албанија: Мушкарац убио дјечака и прекрио га блатом

Увиђајем лица мјеста пронађени су и одузети као материјални докази: лопата, пијук, бицикл, одјећа и мрље од крви, који су послати на даље испитивање у Научно-полицијски институт Тиране, навели су из полиције

Албанска полиција је дала званичну верзију о убиству осмогодишњака које се догодило у селу Грекали у Фиеру претходне ноћи, пише lapsi.al .

Према исказу мајке, малишан је изашао из куће у 08:00 часова и није се вратио у стан. Забринута мајка  позвала је полицију. Убрзо потом, полиција је започела потрагу. Према доказима које су имали, отишли ​​су и извршили претрес стана грађанина Клодијана Чаламанија (37) и након претреса пронашли тијело прекривено блатом у дворишту.

Надлежни су касније пронашли и ухапсили Чаламана, који је признао злочин. Он је осумњичен да је злочин извршио крампом, док су као материјални докази од одузети лопата, бицикл и одјећа. У међувремену, истражна група, под руководством Тужилаштва, ради на детаљном утврђивању мотива овог догађаја.

- Јуче, око 14.40 часова, телефоном, од стране грађанке Ф.В., обавијештени смо да је њен малољетни син, рођен 2013. године, изашао из куће у 08:00 часова и да се није вратио у стан. Тада се око 15:30 појавила ова грађанка да поднесе пријаву. Одмах по пријему обавијештења путем телефонског позива овог грађанина, службе Полицијског комесаријата Фиер организовале су се за претрес и проналазак малољетника. На основу доказа, након извршене контроле у ​​просторијама стана грађанина Клодијана Чаламанија, у дворишту стана ове општине, постало је могуће пронаћи мртво тијело за које се сумња да је нестало дијете, прекривено блатом- навели су из тамошње полиције.

Полицијске службе су осумњиченог починиоца одмах лишиле слободе и спровеле, у Полицијску станицу Фиер и по налогу Тужилаштва, спроведене су процесне радње. Чаламани је осумњичен да је осмогодишњака ударио тврдим предметом по глави, а затим га закопао у дворишту свог стана.

- Увиђајем лица мјеста пронађени су и одузети као материјални докази: лопата, пијук, бицикл, одјећа и мрље од крви, који су послати на даље испитивање у Научно-полицијски институт Тиране- навели су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:33