фото: Н1 / - PC
05/10/2021 u 22:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бачен сузавац у редакцију Н1 Словеније

Демонстранти, које екипа Н1 није пустила у просторије редакције, су се наког тога разбјеснили и разбили стакло на вратима

Група демонстраната у Љубљани покушала је уторак увече да уђе у редакцију Н1 Словеније, а један од насилника је разбио и стакло на вратима редакције.

Пренос четвртог протеста на Тргу републике у Лјубљани, који је екипа Н1 пратила уживо на wеб страници н1инфо.си, морао је бити обустављен. Поједини демонстранти покушали су да провале у просторије Н1, а новинари су успјели да спријече улазак у редакцију у последњи час.

Демонстранти, које екипа Н1 није пустила у просторије редакције, су се наког тога разбјеснили и разбили стакло на вратима. У просторије Н1 убачен је и сузавац.

Подсјетимо, словеначка полиција употребила је сузавац и водене топове против антивладиних демонстраната у главном граду Љубљани, гдје су се окупили уочи великог самита ЕУ-Западни Бакан. Стотине демонстраната који се противе строгим владиним антиковид мјерама сукобиле су се с полицијом данас у трећем таквом инциденту у Љубљани у последњих мјесец.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:35