/ - фото: HTTPS://LAPSI.AL
28/01/2022 u 19:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Дјевојчица објавила слику из хотела: Ухапшен мушкарац због секусалног злостављања

Истрага је утврдила да је мушкарац задобио њено повјерење, због чега је малољетница често излазила из куће и одлазила у стан осумњиченог

Полиција у Грчкој ухапсила је 40-годишњег мушкарца албанског поријекла након што је сексуално злостављао 14-годишњу дјевојчицу. 

Како преноси грчка штампа, догађај се одиграо у Атини. Овај 40-годишњак је био пријатељ девојчице, такође албанског поријекла, пише lapsi.al.

Истрага је утврдила да је мушкарац задобио њено повјерење, због чега је малољетница често излазила из куће и одлазила у стан 40-годишњака.

Посљедњи пут се то догодило, прије неколико дана, када је девојчица поново изашла из стана. Њени родитељи су позвали полицију. 

Видјели су фотографију коју је њихова ћерка објавила на друштвеним мрежама са 40-годишњаком док су били у хотелу у центру Атине.

Родитељи дјевојчице су одмах поднијели пријаву и за неколико сати 40-годишњак је ухапшен. Оптужен је за завођење малољетнице и одређен му је притвор. Сам 40-годишњак негира да је сексуално злостављаодјевојчицу..

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 01:34