/ - Радоје Звицер: foto DETECTIVINFO
28/01/2022 u 22:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Информер: Звицер имао 100 милиона долара за убиство Вучића?

Министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио је недавно наjновиjе информациjе до коjих jе дошао МУП

Наводни вођа "кавачког" клана, Радоје Звицер, према писању српског "Информера" у пресретнутим разговорима навео је да "има 100.000.000 долара за убиство Александра Вучића". 

Како наводи тај портал, најављујући сјутрашњу насловну страну штампаног издања, полиција ЕУ наводно је пресрела  разговоре у којима Звицер сарадницима каже да ће платити колико год треба да се "сашије Вучић". 

- Он у шифрама помиње и главног шефа који све политички подржава и који је у вези са западним службама- наводи "Информер".

Вулин: Криминална група спремала атентат на Вучића, на челу групе Радоjе Звицер

Министар унутрашњих послова Александар Вулин саопштио је недавно наjновиjе информациjе до коjих jе дошао МУП, преноси Блиц.

- Посредством Европола добили смо информациjу 14. jануара под ознаком хитно, од jедне земље чланице ЕУ, обавијештени смо о постоjању организоване криминалне групе коjа за своj циљима атентат на предсједника Републике Александра Вучића. Након тога, заjедно са Европолом покренули смо опсежну акциjу коjа за циљ има да се спречи убиство председника Републике. На челу те организациjе jе црногорски држављанин Радоjе Звицер, jедан од вођа кавачког клана коме се на терет ставља организациjа и наручивање више убистава на териториjи Црне Горе и других земаља. Да ли jе Радоjе Звицер то чинио за интересе своjих политичких вођа, утврдиће истрага. МУП ће учинити све да до краjа истражи оваj случаj и спречи атентат на председника - рекао jе Вулин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 10:33