/ - Милановић (фото: скриншот)
01/05/2022 u 15:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милановић о кокаину и Зекановићу: Да сам био тамо можда бих се послужио

Предсједник Хрватске коментарисао је прије неколико дана потез члана Сабора Хрвоја Зекановића који је за говорницом извадио врећицу са бијелим прашком и изни индиректно низ оптужби на његов рачун

Предсједник Хрватске Зоран Милановић коментарисао је прије неколико дана потез члана Сабора Хрвоја Зекановића који је за говорницом извадио врећицу са бијелим прашком и изни индиректно низ оптужби на његов рачун.

Милановић је Зекановића назвао „Пленковићевим глодавцем“.

- Тај Пленковићев глодавац који је одједном почео нешто радити за новац, то није посао саборских посланика, то је сумњиво- истакао је, преноси Нова с.

- Да неко дође у Сабор и каже ‘имам пола кила кокаина’ и да не буде ухапшен? Зекановић који је сам признао да је починио кривично дјело. Човјек хода около са значајнијом дозом кокаина. Да сам био тамо, можда бих се послужио, али нисам био (смијех). Био сам у Ровишчу гдје су ме дочекали као најрођенијег и хвала им. Зашто Зекановић није приведе- казао је Милановић за Н1.

- Штити га имунитет, али то је тешко кривично дјело. Требало га је привести и оптужити за распачавање наркотика, ако је заиста имао кокаин код себе. Ако није, треба га одмах у лудницу стрпати- истакао је Милановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:54