Александар Шапић / - фото: РТС
19/09/2021 u 14:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шапић: Вучић је утемељивач и први идеолог савремене Србије

Он је на ТВ Прва истакао да Србија први пут има предсједника који је, осим што је предсједник њених грађана, и представник свих Срба

Свједоци смо настајања једне нове Србије, војно снажније, економски стабилне, геополитички мудро позициониране, а уједно национално и идентитетски освјешћене, а утемељивач и творац те савремене Србије и први идеолог је Александар Вучић, изјавио је потпредсједник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић.

Он је на ТВ Прва истакао да Србија први пут има предсједника који је, осим што је предсједник њених грађана, и представник свих Срба и цјелокупног српског народа и оцијенио да је политика коју Вучић данас води много шира и не тиче се само грађана Србије, већ цјелокупног српског народа.

 - Мислим да су ово кључне ствари које ће једног дана иза себе Вучић оставити као свој легат и заоставштину и по чему ће га се српски народ сјећати и памтити га јер данас Вучић треба Србији, а не Србија њему -  оцијенио је Шапић.

Говорећи о међустраначком дијалогу и преговорима дијела опозиције са представницима Европског парламента, он је упитао како су то од „људи због којих ће демократија у Србији да процвјета“, европарламентарци данас за опозицију постали „Вучићеви плаћеници“.

- Јесу ли сада европарламентарци добри или лоши? Од симбола истине, демократије и правичности Тања Фајон и Владимир Билчик дошли су до тога да су сада небитни и да их је Вучић поткупио. Питање за тај дио опозиције је : Знате ли тачно шта хоћете - упитао је Шапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:11