Photo by Mulyadi on Unsplash, ilustracija
22/08/2021 u 17:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Србија: Трудница у седмом мјесецу трудноће преминула од короне

Чак смо слали и екипу гинеколога из Ниша, иако у болници у Крушевцу има гинеколог, и они су констатовали да не постоји никаква могућност да покушају порођај,речено је у УКЦ Ниш

Трудница (31) из Власотинца преминула је у петак у ковид болници у Крушевцу у седмом мјесецу трудноће, потврђено је Куриру у УКЦ Ниш, јављају србијански медији.

Наведено је да је она 2. августа примљена у ковид болницу у Крушевцу у изузетно тешком стању и да су се постепено погоршавали сви параметри – падала је сатурација, расли су параметри запаљења, леукоцити, а на крају је прикључена на респиратор.

.Чак смо слали и екипу гинеколога из Ниша, иако у болници у Крушевцу има гинеколог, и они су констатовали да не постоји никаква могућност да покушају порођај-речено је у УКЦ Ниш.

Борба љекара за живот труднице трајала је 18 дана.

-.Учини смо све што смо могли, многи код нас дођу прилично касно и то заиста утиче и на то колико ће њих преживјети. По протоколу, и то 11. верзији која је у Србији, дајемо најбољу и најскупљу терапију, каква се даје и свуда у свијету. речено је у УКЦ Ниш.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 20:31