БОЛНИЦА, ИЛУСТРАЦИЈА / - ФОТО: UNSPLASH
15/01/2022 u 07:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Скопљу преминула шестомјесечна беба позитивна на ковид

Прецизира се да је беба примљена на Клинику за неурохирургију због операције и да је послије добијања позитивног ковид теста стављена у изолацију на респораторну машину и лијечена оговарајућом терапијом

Шестомјесечна беба позитива на ковид преминула је јуче Клиници за дјечју хирургију у Скопљу, саопштило је данас Министарство здравља Сјеверне Македоније, преносе медији.

Како се наводи, Институт за јавно здравље је у редовни извјештај пријавио да је 3. јануара преминула беба шестомјесечном узрасту са урођеном аномалијом лобање и позитивним ковид тестом.

Прецизира се да је беба примљена на Клинику за неурохирургију због операције и да је послије добијања позитивног ковид теста стављена у изолацију на респораторну машину и лијечена оговарајућом терапијом.

На постоперативни третман беба је хосптализована на Клиници за дјечју хирургију, али се, како се наводи, континурано лоше стање додатно погоршало 3. јануара.

- Љекари су преузели све мјере интензивног лијечења и реанимација, али је млади пацијент и поред тога преминуо - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 00:51