Максим Вучинић / фото: Игор Шљиванчанин
28/12/2021 u 11:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вучинић: Нека се угледа предсједник ЦГ на свог колегу из Србије

Вучинић истиче да види колективни jаук браниоца лика и дjела предсjедника ДПС-а

- Предсjедник Вучић jе показао да жели jак Никшић и jаку Црну Гору, волио бих да у будућности будемо способни  и jаки да и ми дамо поклон Београду, граду у ком сваки Црногорац проводи наjљепши дио младости - казао је Максим Вучинић, предсједник Радничке партије.

Како су навели из ове партије, они неспособни коjи су своjе рођене градове довели до пропасти не виде ништа даље од свог приватног интереса коjи од народа криjу мажући му очи мржњом према Београду.

Вучинић истиче да види колективни jаук браниоца лика и дjела предсjедника ДПС-а, човjека коjи jе више оштетио своj рођени град него било коjи окупатор.

- Нека се угледа актуелни предсjедник Црне Горе на свог колегу из Србиjе, земље гдjе се граде погони и ствараjу нова радна мjеста, нека пита како су спасене обjе Жељезаре и сачувана намjенска индустриjа, како сваког мjесеца никне неко ново мало и средње предузеће - нагласио је предсједник Радничке странке.

Он додаје да су они који купују људске душе бризнули у плач да им Србија не купи Никшић.

- Они коjи купуjу људске душе, захваљући тешкоj судбини коjу су им наметнули, бризнули су у плач да им Србиjа не купи Никшић кад га већ нова власт ниjе преселила у Шумадиjу. Заборављаjу да им jе Никшић 30. августа и 14. марта рекао да ниjе на продаjу и достоjанствено прима поклоне као што jе кроз историjу несебично давао - закључио је Вучинић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 16:19