Александар Вулин / - МУП Србија
17/09/2021 u 22:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин одговорио Изетбеговићу: Вакцине које је Вучић послао су ефикасне против короне, али не и против мржње, страха и пакости

Изетбеговић је навикао на Србију која се извињава, па Србија која не прашта невине жртве у њему буди страх и бијес. Србија неће ни опростити ни заборавити жртве и неће престати да тражи правду, каже Вулин

За Бакира Изетбеговића сваки злочинац је невин, само ако је злочин почињен над Србима, казао је предсједник ПС-а и министар унутрашњих послова Александар Вулин.

- Изетбеговић је навикао на Србију која се извињава, па Србија која не прашта невине жртве у њему буди страх и бијес. Србија неће ни опростити ни заборавити жртве и неће престати да тражи правду - каже Вулин и додаје:

- Вакцине које је Вучић послао грађанима БиХ су ефикасне против короне али против мржње, страха и пакости Изетбеговића нису - рекао је српски министар полиције и предсједник Покрета социјалиста Александар Вулин одговарајући Бакиру Изетбеговићу који је изјавио да Србија и њен предсједник Александар Вучич не требају слати вакцине или жито у Босну и Херцеговину нити „говорити лијепе ријечи“, већ да очекује да Србија престане са прогоном „бранилаца БиХ“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:35