/ foto: astynomia.gr
21/08/2021 u 12:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Без возачке дозволе превозио 48 килограма конопље

Против страног возача покренут је каривични поступак због посједовања, превоза и промета дрогама, навели су из грчке полиције

Грчка полиција саопштила је да је у Теспротији пронађен аутомобил пун веће количине дроге, те да је заплијењено је више од 48 килограма сирове конопље. Због тога је ухапшен страни држављанин који је био возач спорног аутомобила, а идентификован је његов суучесник.

image
foto: astynomia.gr

- Аутомобил натоварен значајном количином дроге пронашли су рано 20. августа на подручју Тхеспротиа полицајци Одсјека за тражење дрога и Тима за превенцију и сузбијање криминала Подуправе за сигурност Игоуменитса у сардњи са полицијом, службеници Одсјека граничне страже, у контексту циљаних акција за борбу против увоза и кријумчарења дрога у земљи. Против страног возача покренут је каривични поступак због посједовања, превоза и промета дрогама. Исте оптужбе износе се и против његовог саучесника- навели су из грчке полиције.

Током контроле полиција је пронашли у простору за пртљагу и одузели три путне торбе које садрже: осам пакета са сировом конопљом укупне тежине 4) килограма и 280 грама; 19 паковања са прерађеном конопљом укупне тежине килограм и 917 грама.

image

foto: astynomia.gr

- FOTO: ASTYNOMIA.GR

Како се испоставило, аутомобил који је заплијењен, оптужени је изнајмио од фирме за коршћена возила. На крају је утврђено да је странац управљао аутомобилом без возачке дозволе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 07:22