Атина, експлозија / - Твитер
26/01/2022 u 07:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Експлозија у центру Атине: Три особе повријеђене

Након експлозије, која је догодила на 200 метара од храма Зевса Олимпијског на прометној авенији Сингроу, избио је пожар

Најмање три особе су повријеђене, а неколико зграда је оштећено у експлозији у центру Атине која је јутрос изазвала и пожар, навели су званичници и свједоци.

Званичници ватрогасне службе рекли су да је 77-годишњи мушкарац превезен у болницу са опекотинама, а још двоје особе због удисања дима.

Након експлозије, која је догодила на 200 метара од храма Зевса Олимпијског на прометној авенији Сингроу, избио је пожар.

Ватрогасци су одмах почели потрагу за особама које би могле бити заробљене унутар оштећених зграда, а чим је свануло насилно су ушли у оштећене продавнице како би ослободили неколико људи заробљених унутра.

Није одмах јасно шта је изазвало експлозију или пожар, према тврдњама званичника ватрогасне бригаде.

"Имамо пожар, прије којег је дошло до експлозије", изјавио је командир ватрогасне јединице на лицу мјеста.

"Још не знамо шта је то изазвало, а постоји већа материјална штета и избио је пожар", рекао је званичник ватрогасне бригаде за "Скаи ТВ".

Експлозија је, како преноси агенција АП, озбиљно оштетила један пословни блок и разбила оближње излоге у прометном дијелу центра Атине.

Саобраћај на том подручју је обустављен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 15:45