/ - SHUTTERSTOCK
19/08/2023 u 22:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Italijani pobjegli iz restorana u Albaniji, reagovala premijerka: “Idite i platite račun za ove idiote”

Frančesko Lolobriđida, italijanski ministar poljoprivrede i zet Melonijeve, bio je na putu u Albaniji i rekao da je to bilo pitanje nacionalnog ponosa

Italijanska premijerka Đorđa Meloni, koja se pridružila sve većem broju Italijana koji ove godine ljetuju u Albaniji, platila je račun svojim sunarodnicima koji su pobjegli iz lokalnog restorana neplativši račun.

Kada se pojavila vijest o tome da su neki Italijani pobjegli, a da nisu platili račun u restoranu u Beratu, Meloni je uskočila u pomoć, rekao je albanski premijer Edi Rama za “La Stampu”.

- Idite i platite račun za ove idiote, molim vas - citirao je Rama riječi Melonijeve upućene italijanskom ambasadoru u Albaniji, prenosi Rojters.

Frančesko Lolobriđida, italijanski ministar poljoprivrede i zet Melonijeve, bio je na putu u Albaniji i rekao da je to bilo pitanje nacionalnog ponosa.

- Ponudila je da plati račun. Ambasador se vraćao u Tiranu i bio je na raspolaganju da to uradi - rekao je Lolobriđida, dodavši da nekoliko nepoštenih pojedinaca ne može da osramoti narod pristojnih ljudi.

Meloni i njena porodica proveli su nekoliko dana u Albaniji ove nedjelje kao gosti Rame.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 12:49