Donald Tramp / - FOTO; EPE - EFA
18/09/2024 u 17:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pronađen eksploziv u blizini mjesta gdje će se održati Trampov miting

Policija je navodno pronašla eksploziv u Nasau na Long Ajlendu u automobilu u blizini mjesta mitinga Donalda Trampa gdje bi on večeras trebalo da govori, prenosi „Dejli mejl“.

Prethodno je istu informaciju na društvenim mrežama objavio američki novinar Džejms Lalino.

- Dok je policijski pas K9 vršio provjere, pronađena je eksplozivna naprava u jednom od vozila i taj vozač je na kraju otrčao u šumu. Niko nije vidio da li ima nešto kod sebe, samo su ga vidjeli kako bježi - objavio je Lalino dodajući da se sada vrše detaljne provjere i zaustavljaju se automobili koje parkiraju „čak i kod Ajzenhauer parka“.

Tramp želi bolje obezbjeđenje

Podsjetimo, Tramp je u ovoj kampanji preživio dva pokušaja ubistva. Prvi atentat na Trampa dogodio se 13. jula u Pensilvaniji, kada je povređen, ali nije bio životno ugrožen. Drugi pokušaj ubistva republikanskog kandidata Donalda Trampa dogodio se 15. septembra u golf klubu na Floridi.

Oba puta republikanski predsjednički kandidat je izjavio je da je „retorika“ njegove protivnice na predsjedničkim izborima iz redova demokrata Kamale Haris i predsjednika SAD Džozefa Bajdena navodno dovela do pokušaja ubistva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 17:57