Vladimir Putin  / - EPA
02/09/2023 u 09:07 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Putin nenajavljeno posjetio rodno selo: Ostao samo nekoliko minuta

Stanovnici su mu rekli da im treba još stanova i boljeg kvaliteta

Ruski predsjednik Vladimir Putin nenajavljeno je u petak posjetio rusko selo Turginovo kako bi video mjesta povezana s njegovom porodicom, rekao je ruskim medijima portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi N1.rs.

Desetine seljana okupile su se tom prilikom, a videozapis koji su objavile lokalne novinske stranice prikazuje stanovnike kako „hrle uz ozarenog predsjednika“ nakon što je izašao iz automobila na seoskom trgu u sumrak.

-Puno zdravlja, snage i sreće. Hvala vam što ste nas došli da nas vidite - rekla je jedna žena.

Tokom zaustavljanja koje je trajalo samo nekoliko minuta, Putin je izrazio iznenađenje što nastavnik matematike u lokalnoj školi polaže doktorat i obećao poboljšanje uslova za privlačenje kvalifikovanih ljudi u to područje.

Stanovnici su mu rekli da im treba još stanova i boljeg kvaliteta.

- Da, da, slažem se, sve ćemo raditi postupno. Moje najbolje želje na početku školske godine -  rekao im je Putin tokom susreta koji je trajao svega nekoliko minuta.

Selo je posjetio pri povratku u Moskvu nakon razgovara sa studentima u „laboratoriju za menadžment“ u blizini glavnog grada na „Dan nauke “ 1. septembra uz tradicionalni početak školske godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 01:52