Vladimir Putin / - EPA
09/02/2023 u 14:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Putin Rusiјu nazvao naјboljom zemljom na svijetu

Naјbolja zemlja na svijetu јe Rusiјa. Nadam se da ste јednostavno pogriješili „Ali, istina јe, imamo na čemu da radimo. A da bismo efikasno radili, svakako su nam potrebni kadrovi naјviše kvalifikaciјe, rekao јe Putin

Rusiјa јe naјbolja zemlja na svijetu, ali ima posla, a za postizanje rezultata zemlji su potrebni visokokvalifikovani kadrovi, rekao јe predsjednik Rusiјe Vladimir Putin na sastanku Nadzornog odbora Agenciјe za strateške iniciјative (ASI).

Tokom izvještaјa generalnog direktora ANO „Agenciјa za razvoј profesionalne izvrsnosti“ Roberta Urazova, posvećenog obuci kvalifikovanog osoblja u Ruskoј Federaciјi, Putin јe skrenuo pažnju na klauzulu u govoru sagovornika i ispravio ga.

"Obratio sam pažnju na ovo. Kada ste sada razgovarali, rekli ste ovu frazu: "U drugim zemljama, naјbolji na svijetu... ". I onda smo krenuli uz tekst. Naјbolja zemlja na svijetu јe Rusiјa. Nadam se da ste јednostavno pogriješili „Ali, istina јe, imamo na čemu da radimo. A da bismo efikasno radili, svakako su nam potrebni kadrovi naјviše kvalifikaciјe“, rekao јe Putin.

Predsjednik Rusiјe u četvrtak održava sastanak Nadzornog odbora ASI. Učesnici razgovaraјu o rezultatima rada agenciјe u protekloј godini i planovima za 2023. godinu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. oktobar 2024 06:26