Milorad Dodik / - INSTAGRAM.COM/MDODIK.OFFICIAL)
02/09/2024 u 09:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dodika izviždali ratni veterani, on im pokazao srednji prst

Na jezeru Bardača u blizini Banje Luke juče je organizovan Gastro fest na kojem je došlo do incidenta između pripadnika Udruženja Veterani odbrambeno-otadžbinskog rata i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Dodik je na festival došao helikopterom, a kada je prošao pored šatora u kojem su se okupili veterani, došlo je do incidenta. On im je prišao da se ruku, a oni su ga odbili, piše Klix. Zatim su za njim uzvikivali, a Dodik se potom okrenuo i pokazao im srednji prst.

Nakon što je Dodik otišao, veteranima su prišla dvojica iz Dodikove pratnje te je jedan agresivno nastupio, prenosi Klix.ba.

O’Brajan: SAD će nastaviti da koriste sankcije protiv Dodika i njegovih pomagača

-Tačno je da je došlo do neugodne situacije kada je našem stolu prišao Milorad Dodik. Ljudi nisu htjeli da se rukuju s njim i počeli su glasno da negoduju, a onda se on okrenuo i pokazao im srednji prst. Poslije toga je jedan od članova njegovog osiguranja ušao u raspravu s našim ljudima, ali teži incident ipak je spriječen- rekao je potpredsjednik udruženja Nedeljko Klincov.

Branislav Borenović je za Klix.ba potvrdio da se to dogodio te poručio da se sve odigralo neočekivano u desetak sekundi, a o svemu se oglasio i na X-u.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. septembar 2024 21:04