Спорни снимак / - Скриншат
23/04/2022 u 21:47 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Како је Зеленском подметнут кокаин?

Проруске стране, ових дана, на друштвеним објављују снимак украјинског предсједника Володомира Зеленског који разговара путем скајпа а на столу се види гомила кокаина са његове лијеве стране. А ради се о монтажи

У скоро два мјесеца рата Русије и Украјине обје стране су пласирале на стотине лажних вијести, форографија, видео клипова и разних других информација и све је то дио ратне пропаганде познате у свим сукобима. Проруске стране, ових дана, на друштвеним објављују снимак украјинског предсједника Володомира Зеленског који разговара путем скајпа а на столу се види гомила кокаина са његове лијеве стране. То, међутим није истина. На оригиналном снимку кокаина нема.

Наш портал је свакодневно "затрпан" снимцима које нам шаљу читаоци и који показују "шта ради она друга страна". Трудимо се да тих информација има што мање код нас. Нисмо, међутим, имуни. Сигурно се и нама догодило да објавимо неку лажну вијест. У наредниом периоду демантоваћемо све лажне вијести за које се увјеримо да су лажне, без обзира о којој страни се ради.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 08:47