/ - ВИТАЛИЈ КЛИЧКО/ - ФОТО: ПРИНТСКРИН
23/02/2022 u 13:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кличко: Будите сигурни Украјина је јака, има људе који цијене независност

У Украјини је стање све горе, а западне земље уводе санкције Русији. амерички предсједник, описао је дешавања у Украјини као “почетак руске инвазије Украјине” и представио је низ оштрих санкција

Владимир Кличко, бивши боксерски шампион у тешкој категорији, пријавио се почетком фебруара у резервни састав украјинске војске, а тада је поручио да га је љубав према земљи натјерала да је брани,  преноси Nova.rs.

-Будите сигурни да је Украјина јака. Има јак главни град Кијев, јаке градове и села те уједињене људе који цијене своју независност и мир у Европи. Воља овог народа је да постоји заувјек. Живјела Украјина- написао је Владимир на Твитеру.

Њјегов рођени брати Виталиј, бивши свјетски шампион у боксу, градоначелник је Кијева, а најавио је да ће у случају руског напада на Украјину бранити земљу.

У Украјини је стање све горе, а западне земље уводе санкције Русији. Џзеф Бајден, амерички предсједник, описао је дешавања у Украјини као “почетак руске инвазије Украјине” и представио је низ оштрих санкција.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 22:53