Марин ле Пен гађана јајима / -принтскрин
03/06/2022 u 23:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марин ле Пен погођена јајетом на Сјеверу Француске

Ле Пен су јајима засули симпатизери њених политичких противника, а након што је погођена брзо ју је опколило обезбеђење како би је заштитило

Предсједница француске партије Национално окупљање и кандидаткиња на недавним председничким изборима Марин ле Пен погођена је данас јајетом у главу док је ишла улицом током посете граду Сен Амон Лез О на северу земље.

Ле Пен су јајима засули симпатизери њених политичких противника, а након што је погођена брзо ју је опколило обезбеђење како би је заштитило. Видно узнемирена Ле Пен је одмах пребачена у канцеларију локалног лидера Гијома Флоркина.

Још се не зна ко је бацио јаје, а Ле Пен није коментарисала напад, већ је захвалила својим присталицама које су дошле да је упознају. Ово није први пут да политички противници провоцирају Марин ле Пен.

Током предизборне кампање 13. априла 2022. године једна жена је прекинула конференцију за штампу француске политичарке.

Она је подигла плакат на ком су фотографија Ле Пен и Путина у облику срца, алудирајући тиме на наводну проруску политику лидерке Националног окупљања.

Обезбјеђење је одмах избацило из дворане жену које је подигла ту фотографију, а Марин ле Пе је вређана и прије конференције за штампу, када су јој викали да је она "Путинов саучесник".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 15:52