/ -Фото: Инстаграм
02/06/2022 u 08:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Огласио се Џони Деп: Истина никад не нестаје

Преко медија су ми наметнуте лажне, веома озбиљне и кривичне оптужбе, што је изазвало бескрајну салву садржаја мржње, а све је утицало на моју каријеру, казао је глумац

Порота суда у Вирџинији прогласила је и Амбер Херд и Џонија Депа одговорним за клевету у својим тужбама једних против других, а Џони Деп је након пресуде саопштио да му је порота вратила живот.

Амбер Хард о пресуди: Брдо доказа није било довољно да му се супроставим

-Прије шест година заувек су се промијенили мој живот, живот моје дјеце, животи мојих најближих, као и животи људи који су ме много, много година подржавали и вјеровали у мене. Све у трен ока. Преко медија су ми наметнуте лажне, веома озбиљне и кривичне оптужбе, што је изазвало бескрајну салву садржаја мржње, иако против мене никада није подигнута оптужница. Све је већ двапут обишло свијет у наносекунди и имало је сеизмички ефекат, утицај на мој живот и моју каријеру. И шест година касније, порота ми је вратила живот. Заиста сам понизно захвалан. Најбоље тек долази, а ново поглавље је тек почело. Истина никад не нестаје- закључио је Џони. 

Порота је пресудила да Херд бившем супругу мора да исплати 10 милиона долара надокнаде штете и пет милиона долара казне.

Порота је, међутим, утврдила да је Џони Деп оклеветао Амбер Херд, преко свог адвоката Адама Волдмана, и то само у једној од три тачке.

Наиме, глумчев адвокат је у интервјуу за британски таблоид "Дејли мејл" назвао "преваром" тврдње Амбер Херд о злостављању.

Глумица ће стога добити два милиона долара на име компензације штете.

Некадашњи холивудски пар током суђења је разменио тешке оптужбе - и Деп и Херд су тврдили да су били жртве како емотивног, тако и физичког злостављања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:51