Kamala Haris i Donald Tramp / - IZVOR: KOSOVO ONLINE
16/10/2024 u 08:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Trampov skup prekinut, pa pretvoren u koncert – Kamala Haris dovela u pitanje njegovo mentalno zdravlje

U predgrađu Filadelfije predizborni skup kandidata republikanaca na predsjedničkim izborima u SAD Donalda Trampa prekinut je jer je dvoje ljudi zatražilo pomoć ljekara.

Potom se predizborni skup pretvorio u koncert. Bivši predsjednik prestao je da odgovara na pitanja i preuzeo je ulogu di-džeja. Scena na skupu u Filadelfiji, kažu Trampovi saradnici, podsjećala je na prijeme u Mar-a-Lagu.

Moderatorka skupa je bila guvernerka Južne Dakote, Kristi Noem, koja je primijetila da je u sali previše toplo, a Tramp je potom pitao da li rade klima-uređaji, prenosi Glas Amerike.

Kada je miting prekinut, 78-godišnji Tramp je tražio da se pusti pesma "Ave Marija", a potom je predložio da se veče završi tako što će publika ostati na svojim mjestima i uživati u njegovom izboru pjesama, umjesto da ga sluša kako odgovara na pitanja.

Mnoge njegove pristalice su se uputile ka izlazima, ali su pojedini od prisutnih ostali do kraja.

Haris i Tramp danas u kampanji u ključnoj državi - Pensilvaniji

Scena na skupu u Filadelfiji, kažu Trampovi saradnici, podsjećala je na prijeme u Mar-a-Lagu, imanju na Floridi gdje Tramp rado preuzima ulogu di-džeja na sastancima sa bogatim članovima svog privatnog kluba.

Portparol Donalda Trampa, Stiven Čeng, napisao je na mreži Iks da se "nešto veoma posebno dogodilo u Pensilvaniji" i dodao da je Tramp "drugačiji od svih ostalih političara u istoriji, što je sjajno".

Reakcija Kamale Haris

Demokratska predsednička kandidatkinja Kamala Haris, međutim, posle ovog skupa dovela je u pitanje Trampovo mentalno zdravlje.

- Nadam se da je sa njim sve u redu - napisala je Kamala Haris na svom nalogu na mreži Iks.

Kampanja Harisove, koja je počela da dovodi u pitanje Trampovo fizičko i mentalno stanje, saopštila je da je na skupu u ponedeljak uveče republikanski predsjednički kandidat delovao "izgubljeno, zbunjeno i usporeno".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 08:50