/ - SCREENSHOT YOUTUBE
03/07/2021 u 10:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Опасност од рушења jош jедне зграде у Mаjамиjу

Крествjу тауерс, зграда коjа jе исељена из безбједносних разлога, саграђена jе 1972. године. Локалне власти наредиле су њену евакуациjу jер jе процијењено да ниjе безбједна за живот

Станари зграде са 156 станова у сјеверном Маjами Бичу, недалеко од Сурфсаjда гдје се срушио солитер, када jе погинуло 22 људи, а 126 се води као нестало, евакуисани су због опасности од рушења.
Крествjу тауерс, зграда коjа jе исељена из безбједносних разлога, саграђена jе 1972. године. Локалне власти наредиле су њену евакуациjу jер jе процијењено да ниjе безбједна за живот послије провјере коjа jе започета након рушења зграде у Сурфсаjду, пренио jе РТ.

​Током те провјере, анализиран jе извјештаj инжењера из jануара ове године, коjим jе процијењено да зграда Крествjу тауерс ниjе безбједна због структурних и проблема са електричним инсталациjама.

Власти округа Маjами Деjд почеле су провјеру свих зграда виших од пет спратова како би спријечиле трагедиjу каква се догодила у Сурфсаjду, када се срушила зграда и однијела 22 живота, док се за 126 несталих трага.

Градске власти наложиле су да се остаци срушене зграде у Сурфсаjду уклоне када спасилачке екипе заврше потрагу за несталима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:33