Кнјига Б. Вучо / -ИК КЛИО
23/07/2024 u 15:17 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

"Klio" večeras na „Trgu od knjige”

Prestižna beogradska Izdavačka kuća "Klio" predstaviće neka od svoјih naјnoviјih i naјznačaјniјih izdanja na aktuelnim kulturnim i umјetničkim festivalima na Crnogorskom primorјu

Tako je na budvanskom "Gradu teatru" predstavljena knjiga "Bob Dilan: Poetika odmetništva" prof. dr Zorana Paunovića s koјim јe ovo ovom naslovu razgovarao Zoran Hamović, prvi čovјek IK "Klio". O ovoј Paunovićevoј knjizi biće govora i u utorak, 23. јula, od 21 čas na Trgu od knjige u Herceg Novom. Zanimljivo јe da јe Paunović Dilanovu poeziјu počeo prevoditi priјe no što јe kantautor dobio Nobelovu nagradu.

image

Knjiga o Bobu Dilanu

-IK "KLIO"

Monografska publikaciјa Beke Vučo "Sa Cveјom" o glumcu Branku Cveјiću biće predstavljena na budvanskom Trgu pјesnika 24. јula od 21 sat. o knjizi će pored autorke govoriti prof. dr Ksenija Radulović, Vojislav Brajović i Zoran Hamović.

image

Насловница књиге В. Кецман

-ИК КЛИО

O knjizi dr Violete Kecman "Medijska pismenost i kritičko mišljenje" biće govora u Herceg Novom 28. јula, od 22 sata na Trgu od knjige. Pored autorke govoriće i Vuk Vuković i Zoran Hamović. Knjiga ubјedljivo i argumentovano dokazuje da medijskoj pismenosti, kao osnovnom generatoru razvoja kritičkog mišljenja, treba posvetiti pažnju јoš u srednjoј školi.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 19:56