Плакат за догађај / -НВО "СЕРДАР"
06/09/2024 u 13:39 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Pokažimo humanost, širimo ljubav

Humanitarni koncert dr Dragana Koprivice „Veče za dušu i ljubav“ biće održan sjutra, 7. septembra, u Budvi, u hotelu „Park”, a počinje u 20 časova

Koprivica će održati humanitarni koncert „Veče za dušu i ljubav” u znak podrške djeci sa smetnjama u razvoju iz budvanskog Udruženja „Puževa kućica“. Organizatori koncerta su Radko Garčević i NVO „Serdar” iz Budve, u saradnji s hotelom „Park“ na Slovenskoj plaži i „Puževom kućicom“, uz podršku direktorice „Puževe kućice”, Nataše Nakić Anastasov, i izvršne direktorice hotela „Park”, Lele Vlahović.

Pojedine institucije već su izvršile uplate na žiro račun „Puževe kućice“: CKB 510-102210-27, a očekuju se i još neke od humanih ustanova i pojedinaca i na samom koncertu.

„Veče za dušu i ljubav“ prilika je za muzički ugođaj i poziv svim ljudima dobre volje da prisustvuju humanitarnom koncertu, preko kojeg upućuju podršku onima kojima je to i najpotrebnije.

– Pokažimo humanost – širimo ljubav, uz zajedničko djelovanje u pružanju podrške najosjetljivijim grupama našeg društva“- pručuju iz NVO „Serdar“.

Koprivica će govoriti svoje humorističke aforizme, koji uvijek nailaze na finu reakciju publike, sviraće na harmonici i pjevati popularne refrene, a gost programa biće poznati crnogorski aforističar Vladislav Vlahović.

Nakić Anastasov, najavila je da će koncertu prisustvovati i djeca članovi „Puževe kućice” u prisustvu svojih roditelja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 02:32