Драган Копривица / -SRDJAN_BOLJEVIC
12/01/2022 u 14:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вече хумора и музике Драгана Копривице

Биће представљен и драмски ансамбл Студентског театра из Подгорице, уз најаву рада на новом пројекту по тексту драмског писца Славка Стојановића

Вече хумора и музике Драгана Копривице са пријатељима биће одржано вечерас у великој сали КИЦ-а “Будо Томовић”, са почетком у 20 часова. Улаз је слободан, уз цовид потврде, а програм ће имати пјесничке, хумористичке и музичке садржаје.

На почетку вечери колажног типа представиће се гошће програма, добитнице награде “Мирко Бањевић”, пјесникиње Славојка Слава Војиновић и Наташа Лалатовић, а њима ће се придружити и Милица Бакрач, Радислав Гардашевић, Миле Зејак, Данијела Нела Јовановић и Сања Величковић Радоњић.

Током програма Копривица ће говорити своје актуелне афоризме, а представиће и прослављеног шампиона у боксу, Ратка Драшковића, чији је хумани гест, донирање бубрега својој суграђанки из Никшића, наишао на изузетно позитиван одјек наше и шире јавности.

Биће представљен и драмски ансамбл Студентског театра из Подгорице, уз најаву рада на новом пројекту по тексту драмског писца Славка Стојановића.

У музичком дијелу програма Копривица ће на хармоници извести потпури народних пјесама, пјеваће а цапела пјесме на више језика, као и савремене фолк хитове уз пратњу Александра Саше Маговчевића. Као гост програма пјеваће др Сенадин Пуповић, а специјална гошћа вечери биће вокална солисткиња из Подгорице, Сања Головић.

На посебан начин ће се представити и њена кћерка Анђела, уз ад хоц дијалог с младим Филипом Бојовићем, глумцем Студентског театра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:23